Om Os

STO blev grundlagt i 1996 af Stefan Sambleben på opfordring af stormesteren professor J.K. Yamaue, med henblik på at samle de Taekwondo klubber der ønsker at træne den budomæssige del af Taekwondo frem for den sportslige del, disse klubber bære nu navnet: Ji-sig Taekwondo [Stednavn], hvilket viser at der undervises i Ji-sig taekwondo og at klubben ikke deltager i sports arrangementer.

I 2018 er der blevet åbnet op for at STO tager klubber ind som vil træne den konkurrence næssige del af Taekwondo, disse klubber vil dog ikke kunne bære navnet Ji-sig Taekwondo i deres navn, og skal selv stå for alt omkring konkurrence deltagelse. Når der fra STO side afholdes arrangementer/seminarer vil indholdet være Ji-sig taekwondo, og der vil således ikke være nogle elementer af sportskamp i disse arrangementer.

For at åbne en Ji-sig Taekwondo Klub kræver det at man er gradueret i Ji-sig Taekwondo, og minimum bærer 2. dan, samt at man er godkendt af Grandmaster Nicolaj.

Hvis man kommer fra et andet forbund, enten som klub eller enkelt person til en klub i STO, beholder man selvfølgelig sine gradueringer, men også her gælder det at såfremt man ønsker at åbne sin egen klub, så skal ens sidste graduering have været i STO regi.

Indtil videre er det kun Grandmaster Nicolaj der graduere sortbælter, og dette sker 1 gang årligt. Gradueringer i klubberne foretages enten af klubbens instruktører eller af en instruktør fra STO, for at kunne graduere skal instruktøren være gradueringsberretiget i STO, det er Grandmaster Nicolaj der tildeler gradueringsret.

© 2018 Scandinavian Taekwondo Organization
Drevet af Webnode
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang